Bedrijfsfiche van VDAB

VDABlogo_donkerblauw_CMYK

Geïnteresseerd in:

Geneeskunde & Gezondheidswetenschappen
Rechten, Economie & Bedrijfskunde
Sociale/Maatschappelijke Wetenschappen, Gedragswetenschappen & Onderwijs/Letteren & Wijsbegeerte
Exacte Wetenschappen & Architectuur
Jonge Onderzoekers (PhD's & postdoctorale onderzoekers)
IT, Technologie en Ingenieurswetenschappen

Stand: LLL - 338 


0800 30 700

Bedrijfsactiviteiten

Studeren doe je om later je droomjob te vinden. En die wil je natuurlijk zo snel mogelijk na het afstuderen op de kop tikken. VDAB helpt jou bij deze zoektocht. 

Bijna afgestudeerd?
Maak nu al werk van een leuke job. Neem een voorsprong en schrijf je snel in als werkzoekende. Want hoe sneller je ingeschreven bent, hoe sneller je interessante vacatures kunt krijgen en werk zal vinden. Je kunt ook zelf zoeken naar jobs tussen de tienduizenden vacatures in de VDAB-databank.

Ben je jonger dan 25? Dan onderneemt VDAB extra acties om je aan de slag te helpen. Meer info op vdab.be/jongeren

Hoe inschrijven?
Schrijf je online in via ‘Mijn Loopbaan’ op vdab.be/jongeren of bel naar het gratis nummer 0800 30 700, elke werkdag van 8 tot 16.30 uur.


Wat doet VDAB?

Vdab.be is de grootste jobsite van Vlaanderen. Maar we zijn veel meer dan dat. We zetten ons dagelijks in voor de loopbaan van 4.000.000 Vlamingen.

* We stemmen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zo efficiënt mogelijk op elkaar af zodat werkzoekenden en werkgevers elkaar vinden.

* We focussen op bemiddeling, opleiding en loopbaandienstverlening.

We kunnen daarvoor rekenen op de inzet van 5.000 collega's, verspreid over meer dan 100 vestigingen in heel Vlaanderen en Brussel.

Daarnaast doen we ook beroep op 700 partners in binnen- en buitenland.

Werken bij VDAB?

Misschien is een job bij VDAB wel iets voor jou? Samen met je collega's geef je het beste van jezelf en maak je elke dag opnieuw het verschil. Je doet een fijne job met een maatschappelijke meerwaarde, in een enthousiast team. Je kan je voortdurend bijscholen binnen je vakgebied. Daarvoor kan je rekenen op een uitgebreid en divers opleidingsaanbod. Meer info op https://www.vdab.be/vdab/jobs.shtml. https://www.vdab.be/vdab/jobs.shtml

Toevoegen aan wishlist