Praktische informatie

Locatie en bereikbaarheid

Locatie: Flanders Expo Gent - hal 1 - gelijkvloers - Maaltekouter 1, 9051 Gent

De beurs is geopend voor bezoekers tussen 12u en 20u. Let op: de JOBBEURZEN ZIJN OPEN TOT 18u en de levenslang leren beurs is open tot 20u.

 

We raden aan om in de mate van het mogelijke gebruik te maken van het openbaar vervoer, of naar de beurs te komen met de fiets. 

Met de fiets

Kom je met de fiets? Volg dan vanaf het station Gent-Sint-Pieters de signalisatieborden voor fietsers. We stellen fietsenrekken ter beschikking vlakbij de ingang van hal 1.

Wil je zelf je fietsroute plannen? Gebruik de fietsrouteplanner van Stad Gent.

Met de tram of bus 

Tramlijn T1 brengt u makkelijk van aan station Gent-Sint-Pieters naar Flanders Expo. Elke 8 minuten is er een tram die van deze lijn vertrekt tussen het station en Flanders Expo Gent.

U kunt ook de reguliere busverbindingen gebruiken om uw bezoek aan de beurs te plannen.

Bekijk hier de routeplanner van De Lijn

Met de auto

Bezoekers kunnen parkeren op de bewaakte parkings B & C, die uitgebaat worden door Stad Gent en op wandelafstand liggen van de ingang van hal 1. Navigeer op Louis Blériotlaan, 9051 Gent. Een parkeerticket kost €12.

 

Personen met een beperking parkeren gratis op de voorziene parkeerplaatsen op parking PA4

 

Toegang tot de beurs

Toegang tot de beurs is gratis voor alle bezoekers. Registratie vooraf is noodzakelijk. Registreren kan hier. Niet op voorhand geregistreerd? Je kan nog steeds de beurs bezoeken, en ter plaatse registreren. We raden evenwel aan op voorhand te registreren om wachtrijen aan de ingang te vermijden.

Om toegang te krijgen tot de beurs heb je jouw persoonlijke QR code nodig. Hou dus jouw registratieformulier met jouw QR code klaar (afgeprint of op jouw smartphone) aan de ingang van hal 1 in Flanders Expo.

Er worden geen lockers of vestiaire voorzien, daarom raden we aan om grote rugzakken en grote handtassen thuis te laten.

Bezoekersbadge

Een gepersonaliseerde bezoekersbadge wordt ter plaatse voor jou geprint!

Het doel van de bezoekersbadge is om het netwerken met aanwezige organisaties te vergemakkelijken. Aan de hand van de kleur(en) op jouw badge kunnen organisaties beter inschatten waarom je de beurs bezoekt. Als bezoeker kan je door middel van een (QR)code op jouw badge jouw data delen met de hogeronderwijsinstellingen zodat zij jou na de beurs gericht kunnen informeren.

Catering

In de cateringruimte kunnen doorlopend drankjes en broodjes worden gekocht. Er worden (sta)tafels voorzien, en er is ruimte om te zitten.