Bedrijfsfiche van Solidaris

LogoSolidarisstandaardRGB1

Geïnteresseerd in:

Geneeskunde & Gezondheidswetenschappen
Rechten, Economie & Bedrijfskunde
Sociale/Maatschappelijke Wetenschappen, Gedragswetenschappen & Onderwijs/Letteren & Wijsbegeerte
IT, Technologie en Ingenieurswetenschappen

Stand: Premium - algemene jobmarkt - 5 


Bedrijfsactiviteiten

Solidaris werkt als ziekenfonds dagelijks aan de uitbouw van een betaalbare en toegankelijke ziekteverzekering. Door de jaren is Solidaris uitgegroeid tot een complete organisatie met meer dan 269.000 Oost-Vlaamse leden, die instaat voor de gezondheid van elkeen. Sterke service, grote bereikbaarheid en een snelle terugbetaling zijn de sterkste troeven.

Naast de verplichte ziekteverzekering, de terugbetalingen van geneeskundige verstrekkingen en de uitbetaling van uitkeringen bij ziekte, invaliditeit of zwangerschap biedt het ziekenfonds ook een uitgebreid pakket aan aanvullende voordelen in de vorm van financiële tegemoetkomingen en diensten onder één dak. Specialisten met ervaring in elk deel van de ziekteverzekering adviseren en begeleiden de leden bij de opvolging van hun dossier.

Daarnaast is Solidaris actief in ziektepreventie met tal van initiatieven en actieve partner van een waaier aan socio-culturele organisaties voor kinderen en jongeren, vrouwen, personen met een handicap en senioren.

Thuiszorg maakt het aanbod van Solidaris compleet, met thuisverpleging, poetsdienst, klusjesdienst, gezinszorg, kraamzorg, mantelzorg, vervoer van minder-mobielen, vrijwilligerswerk en  sociale dienstverlening.

Toevoegen aan wishlist