Bedrijfsfiche van liberoo

liberoo_orange_base_dark_up_RGB

Geïnteresseerd in:

Rechten, Economie & Bedrijfskunde

Stand: hal 1 - algemene jobmarkt - 141 


+32 3 550 00 21

Bedrijfsactiviteiten

Waarom het extra leuk is om deel uit te maken van de liberoo familie? Wij houden van VIEREN! Ieder jaar een knallend personeelsfeest met alles erop en eraan! Huwelijken, geboortes, verjaardagen, x-aantal jaar dienst: het zijn allemaal mooie momenten die bij ons gevierd worden met persoonlijke aandacht en cadeaus. Verder staan opleidingen centraal.

Jawel, als partner in jouw groeiproces stimuleren wij jou om tijdens jouw werkuren interne/externe opleidingen te volgen! Wat onze liberoo's precies doen? Elke dag zetten specialisten in onze boekhoudkantoren en in onze afdelingen loon- en personeelsbeheer, administratie, verzekeringen en juridisch advies zich in voor kleine ondernemingen. Wij geven kmo's rugdekking in al deze domeinen, zodat zij kunnen focussen op wat ze écht graag doen. Wij zijn liberoo en wij zijn allemaal weg van cijfers.

Minstens even belangrijk als jouw kunnen, is wie jij bent als persoon: passie voor jouw vakgebied, gedrevenheid, teamspeler, verantwoordelijkheidszin, ... zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen. Langs onze kant bieden we jou graag flexibiliteit zoals thuiswerk en een gezonde work-life balance. Bij liberoo heerst een open en familiale cultuur: je wordt écht gezien!

Toevoegen aan wishlist